Το γυμναστήριο "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ηλιούπολη το 1987.
Είναι το πρώτο μεγάλο γυμναστήριο που άνοιξε στην περιοχή με πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων γυμναστικής και με ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων.

Με τα χρόνια οι συνεχείς εξελίξεις στο χώρο της γυμναστικής καθώς και η αύξηση των μελών του γυμναστηρίου οδηγούν σε επέκταση και ανακαίνιση των χώρων καθιστώντας το μέχρι και σήμερα το μεγαλύτερο γυμναστήριο της Ηλιούπολης.
Βασική φιλοσοφία μας που γίνεται αισθητή από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, είναι η σωστή καθοδήγηση από το έμπειρο προσωπικό σε ένα φιλικό και καθόλου απρόσωπο περιβάλλον.

Το "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" καταφέρνοντας να συνδυάσει ποιοτικές υπηρεσίες, με τις καλύτερες τιμές έχει αξιολογηθεί πλέον ως το πιο αγαπητό και προσιτό, για όλους, γυμναστήριο.

Το γυμναστήριο πληρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και είναι μέλος του Σ.Ι.Γ.Α. (σύλλογος ιδιοκτητών γυμναστηρίων Αττικής).

Γιατί Εμάς

 

Το "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" λειτουργεί στην καρδιά της Ηλιούπολης πάνω από 30 χρόνια. Κατέχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο του Fitness και προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές έχει αξιολογηθεί πλέον ως το πιο αγαπητό και προσιτό, για όλους, γυμναστήριο στην περιοχή.

Που Βρισκόμαστε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα
07:00 - 00:00
Τρίτη
07:00 - 00:00
Τετάρτη
07:00 - 00:00
Πέμπτη
07:00 - 00:00
Παρασκευή
07:00 - 00:00
Σάββατο
9:00 - 21:30
Κυριακή
11:00 - 21:00

Application

Κατέβασε την εφαρμογή για κινητά του γυμναστηρίου μας και ανακάλυψε όλες τις νέες ψηφιακές δυνατότητες που σου προσφέρουμε.

Icons App Store Google play3 

 Icons App Store Google play3 

Όροι χρήσης & πολιτική προστασίας