.

Ουσιαστικά είναι ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος για να πετύχετε το σώμα που πάντα θέλατε, είτε απώλεια βάρους, γράμμωση ή αύξηση μυϊκού όγκου, με τη διαρκή υποστήριξη ενός προπονητή, ενώ επηρεάζει θετικά την καθημερινή ευεξία, αυτοπεποίθηση και την υγεία μας.Σε κάθε βήμα, καθοδηγήστε από εκπαιδευτές που είναι γεμάτοι όρεξη και πάθος και τεχνικά σωστά καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι στο αντικείμενο τους. Το πρόγραμμα μας. Τα αποτελέσματα σας.

30 pgΈχεις ειδικό πρόγραμμα μόνο για εσένα.
Δεν είμαστε όλοι για όλα! Οι ασκήσεις που κάνει κάποιος πρέπει να «φιλτράρονται» ανάλογα με την ηλικία του, τις μυοσκελετικές παθήσεις που ίσως έχει (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, τενοντίτιδα κ.α.), το ιστορικό του σε τραυματισμούς, τη στάση του σώματός του και γενικά την κατάσταση της υγείας του (υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης, καρδιαγγειακές δυσλειτουργίες, παχυσαρκία).

30 pgΑποφεύγεις τους τραυματισμούς
Όταν κάνεις personal training οι πιθανότητες τραυματισμού είναι απειροελάχιστες, καθώς έχεις συνέχεια την επίβλεψη του-της personal trainer, οπότε και λάθος αν πας να κάνεις μια άσκηση αμέσως θα σε διορθώσει για να προλάβεις τον τραυματισμό.

30 pgΜυοσκελετική ισορροπία
Είναι πολύ σημαντικό ο-η personal trainer (προσωπικός-ή γυμναστής-άστρια) να είναι ικανός να αξιολογήσει τη στάση του σώματός σου, από την πρώτη κιόλας συνεδρία και να διορθώσει τη μυϊκή ανισορροπία που όλοι έχουμε λίγο πολύ από διάφορες συνήθειες της καθημερινότητάς μας, η οποία αποτελεί αιτία για πολλά από τα προβλήματα της ράχης, της στάσης του σώματος καθώς και της κακής τεχνικής εκτέλεσης κάποιων ασκήσεων.

30 pgΣε εμψυχώνει!
Εξίσου σημαντικό είναι και το ψυχολογικό κομμάτι στο personal training. Πολλοί ξεκινούν γυμναστική, κάνουν έναν μήνα μόνοι τους ή με group και μετά βαριούνται και τα παρατάνε. Έχοντας λοιπόν τον/την προσωπικό-ή σας γυμναστή-άστρια συνεχώς από πάνω σου να σε ενθαρρύνει και να σε εμψυχώνει – ακόμα και να σε πιέσει καμιά φορά, αν χρειαστεί, με σκοπό να ξεπεράσεις τα όριά σου -, θα δεις πως τελικά η γυμναστική θα γίνει διασκέδαση. Γιατί, ναι, η γυμναστική είναι μια αναγκαία διασκέδαση!

.

Γιατί Εμάς

 

Το "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" λειτουργεί στην καρδιά της Ηλιούπολης πάνω από 30 χρόνια. Κατέχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο του Fitness και προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές έχει αξιολογηθεί πλέον ως το πιο αγαπητό και προσιτό, για όλους, γυμναστήριο στην περιοχή.

Που Βρισκόμαστε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα
07:00 - 23:30
Τρίτη
07:00 - 23:30
Τετάρτη
07:00 - 23:30
Πέμπτη
07:00 - 23:30
Παρασκευή
07:00 - 23:30
Σάββατο
09:00 - 21:30
Κυριακή
11:00 - 21:00

Application

Κατέβασε την εφαρμογή για κινητά του γυμναστηρίου μας και ανακάλυψε όλες τις νέες ψηφιακές δυνατότητες που σου προσφέρουμε.

Icons App Store Google play3 

 Icons App Store Google play3 

Όροι χρήσης & πολιτική προστασίας