ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LOCK DOWN 2

 

Παραμένουμε κοντά ακόμα και από μακριά

 

🆕Η ομάδα του Palladion Gym δημιούργησε για τα μέλη της μία ολοκαίνουργια υπηρεσία - Live Streaming Ομαδικών Προγραμμάτων.
 
🏋️ Μπορείτε πλέον να αθληθείτε από το σπίτι σας, σε ζωντανή μετάδοση με τους αγαπημένους σας γυμναστές, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας.
 
📷Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικός εξασφαλίζοντας άψογη εικόνα και ήχο.
 
📢Μείνετε συντονισμένοι στα social media (Facebook , Instagram) του γυμναστηρίου όπου θα ανακοινώνονται τα live streaming προγράμματα, ο γυμναστής που θα κάνει το μάθημα καθώς και ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε. 
 
❗Η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά τα μέλη του γυμναστηρίου μας!
 
Οδηγίες Χρήσης της Υπηρεσίας:
1️⃣ Κατεβάστε στην συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Zoom και δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό.
2️⃣ Κάντε κράτηση μέσα από το Application του γυμναστηρίου στα μαθήματα που γράφουν την λέξη ''zoom'', τα οποία έχουν μπλε χρώμα.
3️⃣ Όταν έρθει η ώρα για την ζωντανή μετάδοση μπείτε ξανά στο Application και στο μάθημα που έχετε κάνει κράτηση. Aνοίγοντας το μάθημα θα δείτε ένα κουμπάκι που γράφει ''Συνεδρία''. Το πατάτε και σας συνδέει αυτόματα.
 
*Για σύνδεση από τον Υπολογιστή σας μπείτε στο site του γυμναστηρίου μας στην κατηγορία Online Πρόγραμμα. Πατήστε εδώ: https://www.palladiongym.gr/.../on-line-%CF%80%CF%81%CF...
 
📩Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να μας στείλετε email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) και θα σας εξυπηρετήσουμε.


 

Γιατί Εμάς

 

Το "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" λειτουργεί στην καρδιά της Ηλιούπολης πάνω από 30 χρόνια. Κατέχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο του Fitness και προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές έχει αξιολογηθεί πλέον ως το πιο αγαπητό και προσιτό, για όλους, γυμναστήριο στην περιοχή.

Που Βρισκόμαστε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα
07:00 - 23:30
Τρίτη
07:00 - 23:30
Τετάρτη
07:00 - 23:30
Πέμπτη
07:00 - 23:30
Παρασκευή
07:00 - 23:30
Σάββατο
09:00 - 21:30
Κυριακή
11:00 - 21:00

Application

Κατέβασε την εφαρμογή για κινητά του γυμναστηρίου μας και ανακάλυψε όλες τις νέες ψηφιακές δυνατότητες που σου προσφέρουμε.

Icons App Store Google play3 

 Icons App Store Google play3 

Όροι χρήσης & πολιτική προστασίας